Bine te-am regăsit, dragă școală!

Începem un nou an şcolar cu emoție și bucurie, cu încredere  în șansa de a ne construi un viitor mai bun prin educație. Iar startul în cea mai frumoasă călătorie, cea a cunoaşterii şi devenirii, îl dăm împreună: elevi,  profesori, părinti.

Dragi copii, vă asigurăm că voi sunteți cei care dau sens vieţii şi activităţii noastre de dascăl! De aceea, prin tot ceea ce întreprindem, căutăm să vă oferim bucuria de a vă dezvolta prin educaţie, de a vă dobândi autonomia profesională și socială.

Doamnelor și domnilor profesori,  avem satisfacții multiple, speranțe pentru rezultate mai bune… Vă îndemnăm să vă folosiți „profesionalismul, responsabilitatea, răbdarea , comunicarea , dar mai ales bunătatea” pentru a atinge noi performanțe.

Dragi părinţi, bucuraţi-vă alături de copiii dumneavoastră de un nou început! Suntem cu toţii în faţa  unor noi provocări  cărora le putem  face faţă doar cu tineri formați în spiritul valorilor specifice identității românești, dar și europene.

 Vă dorim un an școlar plin de realizări și satisfacții!

Welcome colorful template with stationery supplies. Calculator globe book bag notebook symbols. Cartoon style creative design vector illustration. Isolated on wooden background